Mirella Kreger, Madre de familia Mirella Kreger, Madre de familia Eurovisie songfestival 2019 viewing party Eurovisie songfestival 2019 viewing party What's new

Op 1 september 2019 wordt de tweede Arnhemse Wijn Spijs wandeling van dit jaar georganiseerd. Op eigen tempo wandel je tussen 12:00 en 17:00 samen met je eigen gezelschap een route langs 6 restaurants, waarbij je bij ieder restaurant een signature dish met bijpasende wijn gepresenteerd krijgt. Gezellig samenzijn, heerlijk wandelen én culinair genieten dus.

 

 

Sonsbeek-route

Na een eerste editie waarbij restaurants in het centrum werden aangedaan, zal in de septembereditie de Sonsbeek-route worden afgelegd. Een prachtige omgeving, die het bezichtigen meer dan waard is. Het Sint Marten/Sonsbeekkwartier bestaat uit de wijken Sint Marten, Sonsbeek-Noord en Sonsbeek-Zuid. Uiteraard is ook Park Sonsbeek onderdeel van het kwartier, dat in het verleden onder andere de prijzen ‘mooiste stadspark van Nederland’ en ‘beste openbare ruimte van Nederland’ won.

 

Daarnaast had het park een groot aandeel in de uitverkiezing van Arnhem als ‘groenste stad van Europa’. Een wijk kortom met enorm veel groen, karakteristieke en grootse panden, opvallen hoogteverschil en veel leuke restaurants. Met verder de deelname van Graaf Otto, Hans eten en drinken, Jans, Raen Lee en tapasbar Retiro durven we te zeggen dat we een mooie mix hebben van mooie en verassende locaties, die je dag meer dan waard zullen maken.

 

Tickets kopen

Tickets kun je kopen via deze link. Graag ontvangen we je met een bizar lekker wijntje en spijsje in onze bazar!