Hooggeëerd bezoek Hooggeëerd bezoek How Bizar – NYE Party How Bizar – NYE Party What's new

Zoals het een rechtgeaarde kerk betaamt, openen ook wij onze deuren op 24, 25 en 26 december. Bij ons staat er echter geen kerstnachtdienst op het menu, maar een kerstdiner met zeven gangen, om je vingers bij af te likken. Daarnaast bieden we je natuurlijk een warme, knusse plek om samen met vrienden en familie een onvergetelijke kerst te vieren.

 

Een speciaal kerstmenu
Voor € 67,- per persoon schuif je bij ons aan voor het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde kerstdiner. Je bent welkom vanaf 17:00 op 24, 25 of 26 december. Zorg je wel dat je even reserveert? Als je een mail stuurt naar info@bizar-bazar.nl, kun je gelijk doorgeven of er allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens de bereiding.

 

Met speciaal bedoelen we ook écht speciaal
Benieuwd naar wat je te wachten staat? Wat dacht je van coquille met pied de mouton, parelgerst, koffie en balsamico, langoustine met aubergine en Beluga linzen of pastilla van Veluws edelhert, kastanjes en kweeperencrème? We kunnen nog wel even doorgaan, maar je hebt vast al door dat we een kerstmenu serveren dat je nog lang zal heugen. Jouw kerst wordt dus niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens een culinaire ontdekkingsreis langs verschillende keukens van de wereld: