Eurovisie songfestival 2019 viewing party Eurovisie songfestival 2019 viewing party Tango Bazar – Voetjes van de vloer Tango Bazar – Voetjes van de vloer What's new

Op zondag 5 mei geniet je bij ons niet alleen van je vrijheid, maar vanaf 11:30 uur ook van een heerlijke brunch, waarbij schrijfster Miriam Guensberg – afgewisseld met muziek uit de jaren veertig – het verhaal vertelt van onze Poolse bevrijders.

 

Inzet, offers en tragiek

 

We vieren al vierenzeventig jaar onze vrijheid. Dat hebben we mede te danken aan de onmetelijke inzet die door Poolse strijders geleverd is en offers die zij daarbij gebracht hebben. Miriam Guensberg zal tijdens de brunch ingaan op hun tragische heldendom, en ook op haar laatste roman ‘Vrachtbrief‘. In deze roman staat het bewogen bestaan van een Pool beschreven, die het met geloof en liefde niet altijd even nauw nam.

 

Over de schrijfster

 

Miriam Guensberg is filosofe en schrijfster. Haar romans stonden meerdere malen op de longlist van de Libris Literatuurprijs, en haar roman ‘Poolse Tranen‘ werd genomineerd voor de WIZO Literatuurprijs.

 

De brunch

 

Zoals je van ons mag verwachten, zul je tijdens de brunch niets tekort komen op gastronomisch gebied. De brunch plus lezing (exclusief drank) kost € 17,50, de brunch plus lezing, plus boek kost €30,-.

 

Mogen we je verzoeken om je aan te melden via ons e-mailadres info@bizar-bazar.nl? Graag vernemen we om hoeveel personen het gaat, en of er rekening gehouden moet worden met allergieën of andere speciale wensen.