Literaire bevrijdings-brunch met Miriam Guensberg Literaire bevrijdings-brunch met Miriam Guensberg Expositie – Menno van der Meulen Expositie – Menno van der Meulen What's new

Ah, Koningsnacht! Een stad vol muziek, mensen en een boel gezelligheid. Tenminste, als je ervan houdt. Als je er niet van houdt, dan komt het neer op buiten staan in de motregen, met een waterig biertje in je hand, terwijl drie matige coverbands tegelijkertijd strijden om wie het eerst je trommelvliezen mag scheuren, en je een hamburger van separatorvlees met slappe, lauwe uienringen op een zompig, wit bolletje probeert weg te werken. Krijg je al rillingen? Lees dan vooral even verder!

 

Soms is een diner gewoon een veel beter idee
Op Koningsnacht doen wij het een tikje anders: we ontvangen je op vrijdagavond 26 april graag in ons restaurant voor een fantastisch diner. Hoe fantastisch? Zo fantastisch:

  • Twee bereidingen van witte asperge, krab, kaviaar en harissaolie
  • Orzotto Nero, kreeft, beukenzwam
  • Pastilla van Kemperhoen en abrikozencrème
  • Hollands lam, gekonfijte prei en licht pikante zalf van zoete aardappel
  • Warme Ganache van pure chocolade, frambozen-bietensorbet en turron crumble

Voor slechts € 42,50 p.p. schuif je bij ons aan voor een onvergetelijke maaltijd. Liever geen vlees? Geen probleem: geef het van tevoren aan, en we maken iets heerlijks zonder diertjes voor je klaar.

 

Bijpassend wijnarrangement
Uiteraard is dit een uitgelezen avond om te genieten van een drankje, dus hebben we een bijpassend wijnarrangement bedacht, waarbij we elke droogje voorzien van een heerlijk natje. Voor € 30,- p.p. extra is elke gang voorzien van een zorgvuldig geselecteerde, specifieke en bijpassende wijn.

 

Graag reserveren! (is een makkie)
Reserveren doe je gewoon via ons online reserveringssysteem. Selecteer ‘vrijdag 26 april’, voer het aantal gasten in, en klaar is kees. Geef je eventuele allergieën van tevoren aan? Dan houden we hier rekening mee tijdens de bereiding.

 

We zien je graag op vrijdagavond 26 april voor een diner waar je bloed haast blauw van wordt, zo lekker!