Hooggeëerd bezoek Hooggeëerd bezoek De laatste loodjes De laatste loodjes What's new

Oud en Nieuw vier je dit jaar bij ons! Bizar-Bazar is dit jaar het toneel van HOW BIZAR – NYE: een New Year’s Eve-party met een open minded karakter. Iedereen is immers welkom bij Bizar-Bazar. Of je nu bij ons komt feesten, of ook blijft eten of zelfs slapen: dit feest ga je nooit van je leven meer vergeten.

 

Het feest | €18,50 per persoon

Vanaf 23.00 uur pakken we groots uit. Met DJ’s, dansers en drag queens verwelkomen we dit jaar onder begeleiding van de fijnste house beats het nieuwe jaar.  Geloof ons, dit wil je niet missen. Of heb je wel eens eerder met de leukste en mooiste mensen in een voormalige kerk turned hotel /restaurant/private venue Oud & Nieuw gevierd? Het feest is trouwens niet het enige wat we die avond voor je in petto hebben:

 

1. Dinner on the DancefloorDiner + feest | €58,50 per persoon

We verwelkomen onze Dinner on the Dancefloor-gasten vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur. We serveren een vijfgangendiner, zodat het jaar ook gastronomisch perfect kan worden afgesloten. Daarna blijf je natuurlijk lekker plakken voor het feest!

 

2. Slumber PartyFeest + overnachting voor 2 personen: €166,- | Inclusief diner voor twee: €251,-

Naast een (optioneel) vijfgangendiner en een fantastisch feest, blijven onze Slumber Party-gasten gewoon heerlijk bij ons slapen als het feest om 05:00 uur afgelopen is. In één van de sfeervolle kamers in de voormalige kosterswoning blijven slapen is toch even een stuk beter dan met Oud & Nieuw een taxi proberen te bemachtigen. En natuurlijk met late check-out, want je moet immers een beetje aan je rust komen na zo’n fantastisch feest. Een betere plek om een NYE-party af te sluiten is er haast niet, of toch wel…?

 

3. Best Night EverFeest + overnachting voor 2 personen + VIP-room  €216,- | Inclusief diner voor twee: €301,-

Beter dan dit gaat het niet worden: een (optioneel) vijfgangendiner, een fantastisch feest, een overnachting op locatie en… Een VIP-room pal boven de dansvloer, met uitzicht op diezelfde dansvloer. Zien en gezien worden, dat is waar het om draait. Je VIP-room is tevens je hotelkamer, dus als het feest om 05:00 afgelopen is, lig je letterlijk in een paar stappen op je heerlijke bed. Inclusief late check-out, dus dat wordt slapen als een roosje.

 

De verkoop gaat als een speer, vis niet achter het net en bestel hier je tickets!