Expositie – Menno van der Meulen Expositie – Menno van der Meulen Expositie: Irene Companjen Expositie: Irene Companjen What's new

Onder het genot van een glas bubbels (wij trakteren op je eerste zolang de voorraad strekt) vieren we op vrijdag 1 maart vanaf openingstijd samen met jou de officiële opening van ons hotel/restaurant.

 

Dinner and/or drinks
Onder muzikale begeleiding van DJ Kasper Kwant en violiste Katya Gabeli luiden we niet alleen de avond, maar ook een nieuw tijdperk in voor de Lutherse kerk. Van een traditionele plaats van samenkomst en geborgenheid, naar… een eigentijdse plaats van samenkomst en geborgenheid! Op deze avond is ons restaurant gewoon geopend, maar we raden je aan om (eigenlijk net als elke andere avond) te reserveren.

 

Het doek eraf
Het proefdraaien in de afgelopen twee maanden heeft ons veel geleerd. Zo werd bevestigd dat Arnhem behoefte heeft aan een gewaagd horecaconcept als het onze. Onze verwachtingen werden overtroffen: tijdens de proefperiode zat het vrijwel elke avond zó vol, dat we het af en toe maar nauwelijks konden bijbenen. Daar hebben we inmiddels hard aan gewerkt. Een ander vermoeden dat we bevestigd zagen, is dat een dergelijk concept tot uitvoering brengen – in een gebouw dat hier oorspronkelijk niet voor ontworpen is – absoluut niet zonder uitdagingen is. Tijdens het proefdraaien werd elke middag dan ook nog hard gewerkt door werklui, adviseurs, installateurs en natuurlijk ons eigen personeel. Door de inzet van al die harde werkers – en het vertrouwen dat het publiek ons tot dusver gegeven heeft – is een merk ontstaan dat we hopelijk nog lang zullen mogen uitdragen. Maar laten we beginnen bij het begin:

 

We zien je graag op vrijdag 1 maart op de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 19a te Arnhem.