How Bizar – NYE Party How Bizar – NYE Party Kokke & Hartman – Onze ontwerpers Kokke & Hartman – Onze ontwerpers What's new

We presteren inmiddels al maanden op de toppen van ons kunnen, en langzaamaan begint de eindstreep in zicht te komen. Natuurlijk blijven we de schouders er nog even onder zetten, zodat we daarna eindelijk… Keihard verder kunnen werken. Niet met stenen, hout, stof, verf en cement, maar met gasten, heerlijke gerechten, drank, gezelligheid en nog veel meer van zulk leuks.

 

Het beste team dat je je kunt wensen

Van een nieuw dak tot nieuwe kabels onder de weg, van kamers herindelen tot kamers uit het niets omhoog laten rijzen (letterlijk). Een keuken ontwerpen, een vloerplan maken, stoffen uitzoeken, toiletten indelen, kabels leggen, muren doorbreken, en zelfs lampjes verwisselen. Oh, en vergeet de sollicitaties, gesprekken met toekomstige leveranciers, het ontwikkelen van de kaart en de rest van de bedrijfsvoering niet. Het is maar een bescheiden greep uit alle werkzaamheden die de afgelopen twee maanden zijn verricht door al onze helden. We zijn ze stuk voor stuk ontzettend dankbaar, en we willen niet wachten tot het werk klaar is om ze er dan pas voor te bedanken. De lijst is onmetelijk lang, maar stukje bij beetje kunnen we overal een vinkje achter zetten. Dit team is TOP. Benieuwd hoe ver we inmiddels zijn? Bekijk deze kleine impressie: