Zelfstandig werkend kok (M/V) | 18-36 uur

De zelfstandig werkend kok (met doorgroeimogelijkheden naar sous chef), die onder directe leiding valt van onze Marokkaans-Frans geschoolde chef Jalil Bekkourheeft oprechte interesse en zo mogelijk ervaring in de rijke keukens van het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika.

 

Jouw rol binnen Bizar-Bazar

Je bent belast met de dagelijkse mise en place (voorbereidingswerkzaamheden). Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken van het bedrijf en bewaakt er de voortgang. Je kunt zelfstandig een partie van de keuken kunnen ‘draaien’ en het als een uitdaging zien om input te leveren voor de samenstelling en wijzigingen van de menu’s en de kaart. Hygiëne en netheid is een essentieel onderdeel van het werken in de zéér open keuken van het restaurant, waar gasten de koks uitvoerig kunnen zien werken.

Wat wij belangrijk vinden

  • Je bent enthousiast, hebt een gemotiveerde houding en een representatieve uitstraling;
  • Je kunt helder communiceren en je bent flexibel;
  • Je werkt met passie en toewijding. Je hebt een onbaatzuchtige drijfveer om van betekenis te zijn;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product;
  • Je gedraagt je als een bekwame professional met verantwoordelijkheidsgevoel, zowel richting gast als teamgenoten;
  • Je levert een positieve bijdrage aan zowel de aanspreekcultuur als de teamperformance;
  • Je levert een aanzienlijke bijdrage aan de netheid en hygiëne van de keuken;
  • Enige ervaring in de functie is een absolute pré, maar niet vereist.

Functiegroep: 4, 5 (referentie) of 6.

 

Heb je vragen, of wil je direct solliciteren?

Mail je vraag of je motivatie, inclusief curriculum vitae en een representatieve foto via het onderstaande mailadres naar Mirella Kreger:

info@bizar-bazar.nl