Duizend in één nacht

Onze hotelkamers hebben elk een unieke uitstraling. Een hotelkamer van Bizar-Bazar is een poëtisch plekje dat voor even helemaal van jou is. Zonder het afstandelijke van een doorsnee hotelkamer, maar wél met dezelfde intimiteit.

Als je ons hotel betreedt, waan je je in een andere wereld. Een mengelmoes van traditioneel en modern en een huwelijk tussen oosters en westers. Op je hotelkamer zetten we deze vertelling voort, met alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf:

 

  • Een heerlijk bed, niet te hard en niet te zacht
  • Koffie & thee
  • Wi-Fi & televisie
  • Douche / bad met handdouche
  • Bar / restaurant


Bij Bizar-Bazar denken we buiten de lijntjes. Iedere vrijdag zorgt een dj vanaf 20:15 uur tot max 02:00 uur voor de juiste loungesfeer. Onze hotelkamers zijn bizar goed geïsoleerd, maar het is mogelijk om dat de muziek iets te horen is!

 

 

 

Een zwevende hotelkamer

Midden in een kerkzaal

Je kunt er niet omheen. Boven ons restaurant, in het imposante middenschip van de kerk, zie je meteen deze blikvangers: onze zwevende hotelkamers. Indrukwekkende, architectonisch hoogstandjes, maar natuurlijk ook heerlijke ruimtes om in te verblijven.

Dankzij de indrukwekkende geluidsdemping zou je haast vergeten dat je vlak boven een restaurant slaapt. Vanuit de zwevende hotelkamers heb je zicht op alle bedrijvigheid binnen Bizar-Bazar, maar uiteraard kies je er even gemakkelijk voor om jezelf even af te sluiten van de buitenwereld.

Een chambre d’hôtel

In een voormalige kosterswoning
De voormalige kosterswoning staat in directe verbinding met ons imposante kerkgebouw. De centrale, draaiende trap met op elke verdieping links en rechts een kamer, doet denken aan een typisch Parijs’ hotel. Het gebouw stamt uit het begin van de vorige eeuw, maar dat geldt uiteraard niet voor de gloednieuwe voorzieningen en isolatie.


Qua opzet zijn de kamers wellicht iets traditioneler dan de zwevende hotelkamers in de kerkzaal, maar dat maakt ze niet minder bijzonder. Een onvergetelijk verblijf is dus gegarandeerd!