Get a room

Sponsor één van onze kamers en word onderdeel van onze ‘extended family’

Geef je kamer kleur

We bieden bedrijven de mogelijkheid om een kamer te sponsoren, en daarbij een snufje van hun eigen DNA te verweven met onze thematiek. Denk daarbij aan sfeervolle wand-, meubel- of textieldecoratie die tot de verbeelding spreekt en een duidelijke link heeft met de sponsor. Met een brief op het hoofdkussen kan de sponsor gasten die van de kamer gebruik maken een warm welkom heten en een heerlijk verblijf toewensen. Daarnaast voorzien we de kamer van een thematisch extraatje, zodat de gasten in naam van de sponsor extra in de watten worden gelegd.

Meer over onze kamers

Onze veertien kamers (acht op hoge poten in de kerkzaal, zes in de voormalige kosterswoning) zijn betaalbaar, maar ontzettend bijzonder. Niet alleen de locatie, maar ook de aankleding van de kamers zijn er volledig op gericht om je mee te nemen naar verre oorden, al is het maar voor een nacht. Een unieke ervaring, waarvan in de verre omtrek van Arnhem geen gelijke te vinden is.

 What’s in it for me?

U kunt uw gesponsorde kamer twee nachten per maand reserveren. Ook geniet u zes keer per maand van een diner in ons restaurant. Daarnaast heeft u met twee personen gratis toegang tot evenementen en tentoonstellingen die bij Bizar-Bazar georganiseerd worden, en twee keer per jaar wordt u met twee personen uitgenodigd op ons tasting event; u proeft als eerste de producten die we het komende seizoen serveren. Twee keer per jaar besteden we via onze marketingkanalen aandacht aan onze sponsoren en de door hen gesponsorde kamer.

Alle details op een rijtje
 • De kosten bedragen € 8.250,- (exclusief btw);
 • De sponsorperiode beslaat één jaar;
 • In de kamer wordt een sponsorspecifieke visual aangebracht;
 • Samen met de sponsor wordt een kamerspecifiek extraatje bedacht, dat gasten die gebruik maken van de kamer in naam van de sponsor aangeboden krijgen;
 • Samen met de sponsor wordt een welkomstbrief opgesteld voor gasten die gebruik maken van de kamer;
 • De sponsortermijn kan jaarlijks verlengd worden;
 • U kunt zes keer per maand bij ons dineren (drank niet inbegrepen);
 • Twee keer per maand kunt een nacht uw gesponsorde kamer reserveren;
 • We nodigen u twee keer per jaar met twee personen uit om naar ons tasting event te komen. U proeft als eerste onze nieuwe kaart;
 • U heeft met twee personen gratis toegang tot alle publieksevenementen die bij Bizar-Bazar georganiseerd worden;
 • Eventuele tegoeden kunnen naar één volgende maand meegenomen worden, en zijn binnen die volgende maand naar beschikbaarheid te besteden.
Bizar-Bazar - hotel

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op met Mirella Kreger:

+31 (0)6 50 74 00 41

mirellakreger@bizar-bazar.nl