Nout van Heumen, ontwerper van onze Bizarre Koffiemachine Nout van Heumen, ontwerper van onze Bizarre Koffiemachine Nieuw: Time To Momo Arnhem Nieuw: Time To Momo Arnhem What's new

Zoals het een rechtgeaarde kerk betaamt, openen ook wij onze deuren op 24, 25 en 26 december. Bij ons staat er echter geen kerstnachtdienst op het menu, maar een kerstdiner met zeven gangen, om je vingers bij af te likken. Daarnaast bieden we je natuurlijk een warme, knusse plek om samen met vrienden en familie een onvergetelijke kerst te vieren.

 

Een speciaal kerstmenu
Voor € 67,50,- per persoon schuif je bij ons aan voor het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde kerstdiner. Het is ook mogelijk om voor €45,- een 7-gangen wijnassortiment erbij te boeken.  Je bent welkom vanaf 17:00 op 24, 25 of 26 december. Op tweede kerstdag is het ook mogelijk om te dineren rond lunchtijd. Zorg je wel dat je even reserveert? Als je een mail stuurt naar info@bizar-bazar.nl, kun je gelijk doorgeven of er allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens de bereiding.

Met speciaal bedoelen we ook écht speciaal
Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk hier ons heerlijke kerstmenu. Jouw kerst wordt dus niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens een culinaire ontdekkingsreis langs verschillende keukens van de wereld!
 

Met kerst overnachten in Bizar-Bazar? Via deze link boek je jouw kerst arrangement! Kies voor aankomstdatum 25 of 26 december om dit arrangement te kunnen selecteren.