Volkskrant: Bizar-Bazar de smaakkathedraal van Arnhem Volkskrant: Bizar-Bazar de smaakkathedraal van Arnhem NLvibes bij Bizar-Bazar NLvibes bij Bizar-Bazar What's new

We horen het steeds vaker: valentijnsdag is een door commercie gedreven fopfeestdag, waarin we liefde reduceren tot een product met een geldwaarde. Het zal allemaal wel: bij Bizar-Bazar zijn we suckers voor liefde, passie en romantiek. Daarom organiseren we een speciale ‘Valentijnsdag 2020 zwijmelparty’. Romantisch dineren met heerlijk eten en kaarslicht, samen dansen tot in de kleine uurtjes en overnachten in onze sprookjesachtige, dromerige hotelkamers.

 

Om 19:00 uur starten we met het diner (bekijk hier het speciale Valentijnsmenu). Ons keukenteam kan nu al niet wachten om jou en je geliefde een culinaire avond om nooit te vergeten te bezorgen. Vervolgens gaan de tafels om 21:00 uur aan de kant en zal een dj vanaf 21:00 uur de muzikale invulling verzorgen. 

 

We zullen rustig starten: tango en stijldans is wat het begin van de dansavond zal typeren. Langzaamaan bouwen we het tempo op, totdat de hele dansvloer staat te swingen op de beste Latijns-Amerikaanse en Caribische ritmes, disco, soul en funk classics van de afgelopen decennia.

 

Wat kost dat?

Feest: €15,- 

3 gangen diner: €32,50

4 gangen diner: €39,50

5 gangen diner: €47,50

Hotelovernachting: €120,-

 

Bij het boeken van een arrangement, ontvang je  €15,- korting op de hotelovernachting.

Boeken kan via info@bizar-bazar.nl o.v.v. Valentijn.

 

Het valentijnsarrangement kan geboekt worden via deze link. Belangrijk is dat je 14 februari als aankomstdatum selecteert, daarna krijg je de optie om dit arrangement te boeken.