Literaire bevrijdings-brunch met Miriam Guensberg Literaire bevrijdings-brunch met Miriam Guensberg Expositie – Menno van der Meulen Expositie – Menno van der Meulen What's new

Op zondag 28 april 2019 verandert ons restaurant de gehele middag in een dansvloer. ‘Tango Bazar’ begint om 13:30 uur, en tot 17:30 uur kun je je helemaal laten gaan.  

 

Van restaurant naar dansvloer, en weer terug naar restaurant
Niet getreurd: wanneer we om 17.30 uur het dansen afronden, luidt dat enkel het begin van de avond in. Geniet gerust na aan de bar of in de loungehoeken, en vanaf 18.00 uur kun je van onze bijzondere, smakelijke hapjes en heerlijke gerechten genieten. Je zult immers wat van die weggedanste calorieën weer moeten aanvullen!

 

Dancing and a show
Om het feest iets meer cachet te geven, hebben zij gedurende het dansfeest een dansoptreden voor je in petto. Het charmante koppel Toine en Monique laat zijn kunsten zien, en na bijna 30 jaar ervaring, en 20 jaar ervaring als docenten, belooft het een mooie show te worden. Tijdens Tango Bazar is er tangokleding verkrijgbaar van SummersVille, en een DJ zorgt voor de muzikale begeleiding (Trad+Mod / Neo+Non = 50/50).

 

We ontvangen je graag op zondag 28 april, en mocht je een hapje willen blijven eten, dan raden we u aan om te reserveren!