Vier je kerstdiner bij Bizar-Bazar Vier je kerstdiner bij Bizar-Bazar Buiten koken met Peet van Remmerden Buiten koken met Peet van Remmerden What's new

Heb jij de nieuwe time to momo Arnhem al gezien? De time to momo Arnhem reisgids staat boordevol leuke hotspots, routes en tips van de Arnhemse local Mirjam Lingen. En Bizar-Bazar mag natuurlijk niet in dat lijstje ontbreken! In dit filmpje laat zij zien waarom zij zo trots is op haar stad Arnhem!

 

Slapen in een fijn hotel, ontbijten in de ochtendzon, een mooi museum bezoeken, lekker eten, een drankje doen in de lokale bar. En terug naar huis met het gevoel dat je even in Lissabon, Gent of Milaan hebt gewoond. Dat zijn volgens Time To Momo dé ingrediënten voor een perfecte stedentrip. Het is hun doel om mensen te inspireren om op stedentrip te gaan en met time to momo die fijne stedentrip te beleven.

 

Bij Time To Momo delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Geniet van elke seconde en haal alles uit je stedentrip!

 

Vanaf juni 2019 ligt de gratis miniguide time to momo Arnhem in de boekwinkel. Vanaf oktober 2019 is de uitgebreide time to momo Arnhem reisgids te koop voor €16,99. In deze reisgids vind je vier verschillende routes waarmee je de mooiste plekjes in de stad en het rijkelijke groen buiten de stad ontdekt!