Rudolf Rudolf Mark, onze bartender Mark, onze bartender What's new

In de galerijhal van Bizar-Bazar hangen sinds kort vijf prachtige portretten van Hannet Rodenrijs. Het is  slechts een greep uit het werk van Hannet, die een breed scala aan werken heeft. Zo hangen er wereldportretten in de galerij, zoals Curacao en Bali en vind je er portretten van Billie Holliday, Frida Kahlo en Jan Wolkers.  

 

Galerijhal

“Ik vind Bizar-Bazar een prachtige locatie waarbij mijn werken een sfeervolle toevoeging zijn aan een van zichzelf al bruisende plek. De hal is een doorgang voor gasten van zowel de bar/restaurant als het hotel, een prachtige plek om te hangen dus” vertelt Hannet. Inspiratie voor haar portretten doet Hannet op tijdens haar reizen. De ervaringen en ontmoetingen verwerkt zij graag in vrij werk. Die portretten schildert ze vaak in series. Enkele stukken uit de serie “Black is beautiful” en “Van Afrika naar Bali” zijn te bezichtigen in de galerijhal van Bizar-Bazar. 

 

 

 

 

Liefde voor portret

Hannet over haar liefde voor het portret: “Fotografie vind ik prachtig, maar een geschilderd portret is een ander verhaal. Ik stop veel liefde in het schilderproces, en dat zie je terug.”  

 

Ontmoeten en verbinden 

Ontmoeten en verbinden zijn belangrijke kernwaarden voor Hannet, die doorwerken via haar schilderijen. “Het mooiste aan het proces van schilderen zijn de ontmoetingen, dat geeft mij ontzettend veel energie en inspiratie” deelt Hannet.  

 

De expositie van Hannet Roderijs is sinds medio september te zien in de galerijhal van Bizar-Bazar. We nodigen je van harte uit om het werk van Hannet te bezichtigen!