Bizar-Bazar in Gastvrijheid in Beeld Bizar-Bazar in Gastvrijheid in Beeld Vier je kerstdiner bij Bizar-Bazar Vier je kerstdiner bij Bizar-Bazar What's new

Oud en nieuwe vieren doe je bij Bizar-Bazar! Lekker eten om vervolgens tot de kleine uurtjes te dansen op de beste dance classics. Afwisselend samen romantisch dansen op moderne tango en wals, op Latijns-Amerikaanse en Caribische ritmes, maar vooral feestend swingen op de beste disco, soul en funk classics van de afgelopen decennia.

 

Het diner | €32,50 per persoon

Om 19:00 wordt een speciaal oud-en-nieuw-3-gangen-menu geserveerd. Chef de Cuisine Jalil heeft al een unieke culinaire reis in zijn hoofd, waar hij je graag op oudejaarsdag op meeneemt. Verwacht bijzondere smaken en prachtige culinaire presentaties in dit laatste avondmaal van 2019 Bizar-Bazar style!

Het feest | €30,- per persoon

De kerk stijf en oubollig tijdens de feestdagen? Niet de onze! Om 21:00 start het feest, worden de tafels aan de kant geschoven en zal DJ Jack de dansvloer in vervoering brengen. Al met al hét oud-en-nieuw feestje voor jong én oud. Tijdens de Dance Classics NYE worden er heerlijke bites geserveerd en proost je om 00.00 met champagne!

Diner + feest | €60,- per persoon

Kies voor het diner én feest en je weet zeker dat je een ontspannen avond tegemoed gaat. Om 19.00 geniet je van een speciaal driegangendiner om daarna lekker de dansvloer op te gaan. Je sluit het jaar zeker weten feestelijk af.

Diner + feest + overnachting & uitslaapontbijt | €130,- per persoon 

Naast een (optioneel) driegangendiner en een fantastisch feest, kun je ook nog blijven overnachten in één van de zwevende hotelkamers. Met het uitslaapontbijt heb je genoeg tijd om goed uit te rusten. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar! Let op:wanneer je een kamer boekt voor één persoon, kost dit arrangement €180,-. De overnachting is te boeken via deze link (kies bij aankomst voor 31 december om dit arrangement te selecteren). 

 

Een kaart of arrangement boek je via info@bizar-bazar.nl onder vermelding van NYE.