Nieuw: Time To Momo Arnhem Nieuw: Time To Momo Arnhem Rudolf Rudolf What's new

Maak kennis met Peet. Een Viking, een piraat, een positief ingestelde levensgenieter. Zijn passie? Vuur. Op zijn twaalfde werd hij lid van de jeugdbrandweer in Baarn, daarna bij de vrijwilligers, tot hij bij de marine mocht gaan varen op de stoom fregatten. Daar was hij verantwoordelijk voor de veiligheid, later was hij dit in het bedrijfsleven. Als calamiteitenleider was hij steeds gedreven door vuur en veiligheid.


Inmiddels verlegt hij zijn grenzen en geeft hij vuurshows en mag hij zelfs zijn vrienden tijdens shows volledig in vuur en vlam zetten met full body burns die zich afspelen in de ‘middeleeuwen’. Daarnaast kookt hij op open vuur. En dat is precies wat we in Bizar-Bazar gaan doen! Aanstaande zondag (20 oktober) nemen we definitief afscheid van de zomer met een robuuste avond op ons terras en gaat Peet buiten aan de slag met vers geschoten wild: in dit geval een prachtig zwijn.


In samenwerking met Chef de Cuisine Jalil, zal het zwijn onderdeel worden van een prachtig menu, uiteraard geserveerd met een heerlijk bijpassend biertje. Het menu kost €37,50, reserveren kan via e-mail: info@bizar-bazar.nl o.v.v. Eten met Peet.