Yesse, onze floormanager in spe Yesse, onze floormanager in spe Volkskrant: Bizar-Bazar de smaakkathedraal van Arnhem Volkskrant: Bizar-Bazar de smaakkathedraal van Arnhem What's new

Kun jij niet wachten om straks weer de lekkerste gerechten uit te proberen in de Bazar? Dat we nu tijdelijk dicht moeten is ronduit bizar, maar geeft ons wel de ruimte om lekker creatief te zijn en nieuwe ideeën te bedenken.  Steun ons nu, en profiteer later van deze ontzettend lekkere deal!

Hoe bizar is die deal? Heel bizar! Let maar eens op:- Voor €50,- per persoon boek je een geweldig chef’s menu ter waarde van €72,-.

 

- Boek je voor 6 tot 8 personen? Dan kun je voor dezelfde prijs de Chef’s table boeken ter waarde van €87,-. Deze tafel grenst aan de keuken, waardoor je ook direct door de chef en zijn brigade bediend wordt. Een onvergetelijke ervaring die een waardevolle herinnering oplevert.

 

- Voor €50,- per persoon extra boek je er een nacht in een prachtige hotelkamer bij. Ga voor de full experience en beleef een duizend-in-één-nacht in de Bazar! (Min. 2 personen)

Dat is dus een 7 gangen diner + hotelovernachting voor maar €100,- per persoon, of een diner voor €50,- per persoon!

 

Boek je een voucher voor 1 persoon?

In tijden van sociale isolatie, kunnen we niet wachten om het samenzijn weer te omarmen. Beleef een verrassende avond en koop een voucher voor 1 persoon. Wij delen je in aan tafel met gelijkgestemden. Ontmoet nieuwe mensen en vier het leven zodra we weer open gaan!

 

Hoe werk die bizarre deal?

 

  1. Stuur een mail naar reservations@bizar-bazar.nl met je naam, telefoonnummer en het aantal personen waar je voor boekt.

  2. Geef aan of je de chef’s table wil boeken (min. 6 personen), of liever gewoon in het restaurant plaatsneemt.

  3. We sturen je een betaallink.

  4. Ontvang na betaling direct jouw unieke code!

     

Bizar grote kleine letters

 

  • De codes zijn een jaar geldig vanaf het moment dat we open kunnen.

  • Het menu kan per dag verschillen en wordt speciaal door de chef samengesteld. Uiteraard houden wij wel rekening met allergieën.