Mark, onze bartender Mark, onze bartender Mirella Kreger, Madre de familia Mirella Kreger, Madre de familia What's new

Het Arnhemse hotel-bar-restaurant Bizar-Bazar is genomineerd voor de prestigieuze Entree Awards. Bizar-Bazar, dat zich huisvest in de voormalige Lutherse Kerk op de rand van het centrum en Klarendal, maakt kans in de categorie ‘best hotel concept.’

Originaliteit

Een vakjury heeft de eerste selectie kanshebbenden geselecteerd voor de prijzen die worden uitgereikt door horecavakblad Entree Magazine. De winnaar van Best Hotel Concept wordt bepaald aan de hand van de originaliteit van het concept en de vertaling daarvan in het design en de styling. De jury let hierbij met name op creativiteit, het innovatieve gehalte en de doorvertaling van details in het concept.


Entree Awards

De Entree Awards is hét horeca-event van het jaar. Een vakjury van hospitalityprofessionals beoordeelt de 50 meest onderscheidende restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. De uitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 25 november 2019 in Theater Amsterdam. In 13 categorieën worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartender en bierspecialist.


Kroon op ons werk

Eigenaresse Mirella Kreger over de nominatie: “We zijn ontzettend blij met deze nominatie en zien dit als een kroon op ons werk. We hebben al veel mensen blij mogen maken met ons concept, en hopen dat deze prijs eraan bijdraagt dat we in de toekomst nog veel meer mensen blij mogen maken. Want daar doen we het voor. We willen onze gasten een ontdekkingsreis bieden; een omhelzing van modern en eigentijds met klassiek en authentiek.”