Cocktail bar Arnhem

Borrelen in Arnhem doe je bij Bizar-Bazar! Wij zijn geen doorsnee hotel-restaurant. Wie vanaf 22:00 uur totale stilte verwacht, boekt beter geen zwevende hotelkamer in onze kerkzaal. Iedere vrijdag loopt het diner feilloos over in de vrijdagavondborrel, die ondersteund wordt door één van onze dj’s. Drankje doen in Arnhem? De gezelligheid vind je bij ons. 

 

De bar- en restaurantgedeelte van onze zaal lopen vloeiend in elkaar over. Wordt het écht gezellig? Dan is een groot gedeelte van het restaurant in no-time omgebouwd tot dansvloer. Hier wordt ook gretig gebruik van gemaakt tijdens de diverse evenementen die wij organiseren zoals dansavonden met (deep)house en techno en tango-middagen.

Cocktails

Wij serveren een groot scala aan cocktails en andere heerlijke dorstlessers. Daarnaast hebben wij een uitgebreide Bar Bites & Dips-kaart. Laat deze kaart je verrassen met bijzondere maar vooral heel erg lekkere gerechtjes. Klik hier om de menukaart én de Bar Bites & Dips kaart te bekijken.

 

Muziek

Ons dj team bestaat uit Daniel Williamsen, Kasper Kwant, Colin S en Jesse Pieplenbosch. Iedere vrijdag brengt één van hen de borrelavond tot leven met de lekkerste lounge en (deep)house. Ondersteunend bij het diner, maar nooit zo saai dat je weg wilt. Langzaam versnellend en het volume oplopend, om er vervolgens tijdens de borrel niets minder dan een feestje van te maken. Zij kiezen hun platen iedere vrijdag zorgvuldig uit, om ervoor te zorgen dat jij en je gezelschap een topavond hebben.