De zelfstandig werkend kok (met doorgroeimogelijkheden naar sous chef), die onder directe leiding valt van onze Marokkaans-Frans geschoolde chef Jalil Bekkour, heeft oprechte interesse en zo mogelijk ervaring in de rijke keukens van het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika.
Jouw rol binnen Bizar-Bazar
Je bent belast met de dagelijkse mise en place (voorbereidingswerkzaamheden). Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken van het bedrijf en bewaakt er de voortgang. Je kunt zelfstandig een partie van de keuken kunnen ‘draaien’ en het als een uitdaging zien om input te leveren voor de samenstelling en wijzigingen van de menu’s en de kaart. Hygiëne en netheid is een essentieel onderdeel van het werken in de zéér open keuken van het restaurant, waar gasten de koks uitvoerig kunnen zien werken.
Wat wij belangrijk vinden
Functiegroep: 4, 5 (referentie) of 6.
Heb je vragen, of wil je direct solliciteren?
Mail je vraag of je motivatie, inclusief curriculum vitae en een representatieve foto via het onderstaande mailadres naar Mirella Kreger:
info@bizar-bazar.nl