All about Bizar-Bazar

Een hotel-restaurant-bazaar waar eigentijds, eigenwijs en authentiek elkaar ontmoeten

WAT IS BIZAR-BAZAR

Laat jij je zintuigen graag prikkelen? Dan heten we je straks van harte welkom bij Bizar-Bazar. Nadat je de kleine, karakteristieke ingang hebt genomen, waan je je direct in een andere wereld. Via een ommuurde, charmante doorgang – die doet denken aan een oosterse Medina – word je naar de indrukwekkende bazaar geleid. Het is een gigantische, open ruimte met ‘zwevende’ hotelkamers op palen, een bar en restaurant met een Mediterraanse keuken, honderzestig zitplaatsen en de Bizar-Bazar shop. Hoe vaak je ook een bezoek brengt aan Bizar-Bazar; elke keer is weer een nieuwe ontdekkingsreis.

WAAR IS BIZAR-BAZAR

Bizar-Bazar strijkt neer in de Lutherse kerk in Arnhem. De ingang zal aan de Ir J.P. van Muijlwijkstraat komen te liggen. Een prominente locatie, pal aan de centrumring, in een prachtig pand dat zijn weerga niet kent. Oost en west ontmoeten elkaar in een omhelzing van modern en eigentijds met klassiek en authentiek.

WANNEER IS BIZAR-BAZAR

Bizar-Bazar opent op 1 december 2018 haar deuren. We willen de authentieke uitstraling van de Lutherse kerk eer aandoen, door deze zo goed mogelijk te verweven in ons concept. Zo passen we uitzonderlijke technieken toe tijdens de bouw en inrichting van Bizar-Bazar, en daar nemen we graag de tijd voor. Nog even geduld hebben dus!